Verbouwing

Bij de overstap van “Autobedrijf Janssen” naar “Autoservice Stramproy” per 1 februari 2017 zijn wij gestart met de verbouwing van ons bedrijf.

In eerste instantie vernieuwen we het kantoorgedeelte. Er komt een ontvangstruimte waar wij u in alle rust en privacy kunnen adviseren. Ook komen er vernieuwde toiletten en kantoorruimte(s). Het metselwerk is klaar, de vloeren zijn gelegd, de stucadoor is klaar en de wanden zijn getext. We werken nog aan de plafonds, electra en verwarming. Als die klaar zijn kunnen we de nieuwe ruimtes in gebruik nemen. Hopelijk zo snel mogelijk…..

In 2018 hebben we nog meer plannen. De voorgevel van ons pand wordt vernieuwd. De eerste ideeën zijn er, en aan een ontwerp wordt gewerkt.

Ook vernieuwen we onze werkplaats met nieuwe gereedschappen en materialen, alles om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. We vernieuwen de verlichting naar energiezuinige en milieuvriendelijke LED-verlichting.

Verbouwen gaat echter altijd gepaard met hinder en overlast. Wij moeten ons tijdelijk met noodhuisvesting behelpen. We hopen op uw begrip en u kunt er op rekenen dat wij er alles aan doen u zo goed mogelijk te ontvangen op ons bedrijf.

Met volle kracht en vol goede ideeën werken wij in 2018 verder aan:
“Autoservice Stramproy”: Uw allround garagebdrijf voor de aankoop, keuring en onderhoud van uw auto.