Werkplaats

Voorkomen is beter dan genezen.

Goed onderhoud van uw auto voorkomt vaak dure reparaties. Daarom biedt Autoservice Stramproy onderhoud aan, op maat voor uw auto.

Aan de hand van het merk en type, de leeftijd en kilometerstand van uw auto bekijken we samen wat relevant is in het kader van onderhoud.

APK

Is uw personenauto of bedrijfswagen weer toe aan een nieuwe APK? Bel ons om een afspraak te maken.

Met de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto op kritische veiligheidsaspecten gecontroleerd. Zo kunt u met een gerust gevoel weer op weg.

Wordt uw auto onverhoopt niet goedgekeurd? Herkeuring is gratis nadat de geconstateerde gebreken zijn hersteld. Met reparaties adviseren wij u en helpen wij graag.

Reparaties

Zijn er reparaties nodig aan uw auto? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U ontvangt bij grotere reparaties vooraf een prijsindicatie.

Onze werkplaats is compleet uitgerust met drie 4-koloms hefbruggen, een 2-koloms hefbrug en een werkput voor reparaties aan hogere bedrijfswagens en bijvoorbeeld bestelbussen.
De werkplaats is compleet uitgerust om alle reparaties in eigen beheer uit te voeren. Mocht dit bij hoge uitzondering toch niet volledig mogelijk zijn, dan overleggen wij met experts die wij kunnen inschakelen om u snel weer op weg te helpen.

Wij beschikken over moderne uitlees-apparatuur voor een snelle diagnose van technische storingen. Onderdelen zijn normaal binnen 24 uren beschikbaar.

Wilt u gebruik maken van een tijdelijke leenauto? Overleg met ons voor de beste oplossing.