Wie zijn wij?

Klantvriendelijk, betrouwbaar en service-gericht. Dat zijn wij!

Autoservice Stramproy B.V.Ā ligt aan de Bergerothweg 56 te Stramproy.

Al sinds de jaren ’70 is/was hier Autobedrijf Janssen lokaal en regionaal een begrip.

Vanaf 1 februari 2017 is het garagebedrijf verder gevoerd onder de nieuwe naam “Autoservice Stramproy”, door de eigenaren Giel Hermans (directie-werkplaats) en Ruud Rietjens (directie-verkoop).

Wat wij al jaren doen
We zijn als lokale dorpsgarage betrokken bij onze vele vaste klanten met prima service voor een passende prijs. Deze service bestaat uit keuring, onderhoud en reparaties aan alle soorten en merken auto’s, van (bijna) nieuw tot oldtimers. U heeft bij ons direct contact met de eigenaren, u kunt rekenen op betrouwbare service.

Wat we de afgelopen jaren vernieuwd hebben
Ons aanbod van (bijna) nieuwe en jongere gebruikte auto’s is uitgebreid. Wij importeren auto’s die rechtstreeks worden ingekocht bij vooral Luxemburgse merkdealers. Deze auto’s hebben allen een bekende eigenaars- en onderhoudshistorie. Wij vinden dit cruciaal om u een betrouwbare auto aan te kunnen bieden.

Heeft u behoefte aan een (gedeeltelijke) financiering? Dan begeleiden wij u bij het vinden van de gunstigste voorwaarden.

Wat we nog vernieuwen
Wij verzorgen binnenkort ook uw verzekeringen van uw nieuwe auto. Informeer geheel vrijblijvend naar onze gunstige aanbiedingen van circa 10 verzekeringsmaatschappijen.

Wij gaan de komende jaren door met vernieuwen en moderniseren. De kantoor- en ontvangstruimte zijn al verbouwd. We werken nog aan vernieuwing van de voorgevel van ons pand, zodat wij u met trots kunnen ontvangen bij ons mooie bedrijf in Stramproy.

U bent van harte welkom!